Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Steven Seagal (61) ide do politiky! Aký štát chce ovládnuť?
Zdielať na
Hudba

Steven Seagal (61) ide do politiky! Aký štát chce ovládnuť?

Hviezda amerických akčných filmov Steven Seagal je herec, režisér, scenárista, producent a bluesový spevák. To mu však asi nestačí a preto miery do vysokej politiky!

Americký herec a majster bojových umení Steven Seagal zvažuje, že bude kandidovať na guvernéra štátu Arizona.

61-ročná hviezda akčných filmov to uviedla v rozhovore pre miestnu televíznu stanicu KNXV-TV, keď hovorila o novej sérii svojej reality šou Steven Seagal - Lawman, na ktorej spolupracoval aj Joe Arpaio, kontroverzný šerif okresu Maricopa.

"Rozprával som sa s Joeom Arpaiom o tom, že by som kandidoval na guvernéra Arizony. Zvažujem to, mám však aj iné povinnosti, ktoré sú možno o niečo dôležitejšie," vyhlásil Seagal.

Steven Seagal je známy napríklad z filmov Nico - Viac než zákon, Ťažko ho zabiť, Prepadnutie v Pacifiku, Aljaška v plameňoch alebo Machete. Okrem filmu a bojových umení sa venuje aj hudbe, pričom na konte má dva štúdiové albumy - Songs from the Crystal Cave a Mojo Priest.

Aj na Slovensku máme akčného hrdinu! Andrej z jojkárskej šou Mama, ožeň ma! neprestáva šokovať svoje okolie. Útly mladík z Malčíc, z východného Slovenska, je totiž majstrom bojových umení! Aspoň to tvrdí on.

Andrej sa netají tým, že jeho vzorom je Steven Seagal. "Tri roky som trénoval. Veľa ma toho aj oco naučil," tvrdí Andrej.

Jeho kariéra nabrala neuveriteľné obrátky. Čoskoro už na Slovensku vraj nebol nikto kto by sa mu postavil do cesty. Potvrdil to aj ziskom titulu majstra bojových umení na prestížnom turnaji. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie