Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Speváčka Tina (29) sa zasnúbila s raperom Separom
Zdielať na
Hudba

Speváčka Tina (29) sa zasnúbila s raperom Separom

Slovenská populárna spevácka Martina Csillaghová, známa pod prezývkou Tina, to mala v láske ťažké. Po rozchode so slovenským futbalistom nakoniec skončila skončila v náručí slovenského rapera. A teraz šokuje opäť!

Upozorňujeme, že nasledujúce video nie je vhodné pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Tina, ktorá sa len nedávno po dvoch rokoch rozišla s futbalistom Richardom Lásikom, sa údajne zasnúbila s raperom Separom. "So Separom sa už zasnúbili. Medzi nimi dvoma je to naozaj vážne. Až natoľko, že si dokonca dala vytetovať jeho meno," A to na mieste, kde odpočíva 331 vojakov deviatich národností, ktorí bojovali v 1. svetovej vojne. Informáciu priniesol portál petrzalcan.sk. nemenovaný zdroj z okolia speváčky. Dôkazom zásnub má byť prsteň, ktorého fotografiou sa už speváčka pochválila na internete. Taktiež zverejnila aj fotku tetovania na prste.

Správy o vzťahu speváčky a člena skupiny DMS sa objavili po prvý raz začiatkom decembra, keď bola dvojica na otvorení lyžiarskej sezóny v stredisku Jasná. Na verejnosti sa snažili svoj vzťah skrývať a tvárili sa ako kamaráti, no ubytovaní boli v spoločnej izbe. "Boli spolu skoro stále. Mali spoločnú izbu a večeru si vychutnávali spolu aj s kamarátmi," uviedol jeden z účastníkov akcie. To, že má speváčka nového partnera, potvrdil krátko po rozchode aj samotný Lásik, ktorý má s Tinou syna Leonarda.

Tina, občianskym menom Martina Csillagová, vydala doteraz štyri štúdiové albumy. Jej zatiaľ posledným albumom je nahrávka S.E.X.Y. (2011), ktorú pokrstil súčasný premiér Robert Fico. Tina má na konte viacero úspešných spoluprác, okrem iného s rapperom Rytmusom, s ktorým naspievala skladby ako Príbeh, Musíš mať nádej či Všetko má svoj koniec.

Práve Rytmus nahral s raperom Separom kontroverzný klip. A to na mieste, kde odpočíva 331 vojakov deviatich národností, ktorí bojovali v 1. svetovej vojne. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie