Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Emma Watson (23) má nového nápadníka! Kto je tento fešák?
Zdielať na
Hudba

Emma Watson (23) má nového nápadníka! Kto je tento fešák?

Kráska Ema Watson sa pravidelne objavuje v rebríčkoch najkrajších žien sveta. Aj vďaka tomu nemá núdzu o ctiteľov. Najnovšie sa na ňu namotal americký herec Josh Hutcherson. Nuž čudujete sa mu?

Americký herec Josh Hutcherson prezradil, že sa mu páči jeho kolegyňa Emma Watson. 21-ročný melec sa chce s herečkou stretnúť počas jeho ďalšej návštevy Londýna. "Milujem Emmu Watson. Zomieram túžbou stretnúť ju. Povedal som môjmu manažérovi, aby zavolal jej manažérovi a dohodol nám stretnutie. Zatiaľ sa to však nepodarilo," prezradil otvorene svoje zámery sympaťák Josh.

A kto je tento fešák? Josh Hutcherson sa venuje herectvu už viac ako 10 rokov. Účinkoval vo filmoch ako Malý Manhattan, Zathura - Vesmírne dobrodružstvo, Cesta do stredu Zeme, Decká sú v pohode a Cesta na tajomný ostrov. Preslávil sa hlavne vo filme Hry o život a hral tiež v druhom pokračovaní Hry o život: Skúška ohňom, ktorý sa objavil v kinách len nedávno.

23-ročnú Emmu Watson asi netreba nikomu zvlášť predstavovať. Je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek.

Okrem ocenení za krásu a módu nazbierala aj viacero filmových ocenení. Napríklad cenu MTV Movie Awards, ako inak za rolu Hermiony v Harrym Potterovi. Pozrite si priložené video.

Na budúci rok sa fanúšikom a fanúšičkám predstaví v biblickom príbehu o Noemovej arche Noah v réžii Darrena Aronofského.

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie