Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dara Rolins (40) radí. Tieto darčeky nikdy nekupujte!
Zdielať na
Hudba

Dara Rolins (40) radí. Tieto darčeky nikdy nekupujte!

Speváčka Dara Rolins vie čo je IN a aj čo je OUT. A to vo všetkom. Aj pri výbere darčekov. Týmto veciam sa radšej zďaleka vyhýbajte!

Ak máte v pláne kupovať niekomu voňavku, okamžite si to zo zoznamu pre ženu, frajerku, milenku či mamu vyškrtnite. "Dá sa to chápať aj ako urážlivé v podstate. Keď jej dáte voňavku,navrhnete ako má voňať. Čiže to ako voní teraz, vám nevoní?" pýta sa Dara.

Dara má však po ruke dobré typy na to, ako sa do darčeka pre ženu trafiť! Tak, páni, pozorne počúvajte! "Niečo čo už sme mali. Niečo, po čom túžime. Niečo, na čom nám zostane prst v časopise, že ch to by som chcela," dodáva Dara.

Buďte všímaví a vyvarujte sa akýchkoľvek experimentov. "Experimenty, preboha nie," varuje speváčka.

Ak ale chcete staviť na istotu, tak potom, diamantmi, hodinkami a rôznymi šperkami, by ste pokaziť nikdy niť nemali. "To sú také veci, ktoré prežívajú. Dokonca sa aj dedia," myslí si dara Rolins.

Čo je ale absolútnym tabu v prípade výberu vianočného darčeka pre svoju milú nežnejšiu polovičku, tak to sú, podľa Dary, peňažné poukážky. "Mali by si dať námahu a zistiť, čo chceme," hovorí Dara.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie