Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koniec nebol zase koncom. Elán ide koncertovať a zarábať!
Zdielať na
Hudba

Koniec nebol zase koncom. Elán ide koncertovať a zarábať!

Posledné turné, čo posledným nebolo. Kapela Elán absolvuje na budúci rok v októbri tri koncerty v Českej republike, ktoré budú pokračovaním jej vlaňajšieho turné The Best Of.

"Máme toľko hitov, že nie je možné ich všetky zahrať na jednom vystúpení. Preto vyrážame znovu na turné. Ak naši poslucháči navštívia aj druhú časť, bude ich koncertný zážitok kompletný," uviedli členovia kapely, ktorí okrem toho chystajú pre svojich priaznivcov aj prekvapenie.

To však plánujú odtajniť až na jar. "Hoci budú halové koncerty vychádzať z konceptu vlaňajšieho veľmi úspešného turné Elánu Best Of, uvidia ľudia úplne novú šou. Meníme dizajn pódia, celý vizuál aj dramaturgiu. Rovnako ako minulý rok však ponechávame fanúšikom možnosť hlasovať za piesne, ktoré budú chcieť nechať zahrať. To sa stretlo s veľkým ohlasom a my to nechceme meniť. Ako bude možné hlasovať, sa poslucháči včas dozvedia," dodala Nina Fialová z usporiadateľskej agentúry Art-Ist Agency.

Skupina Elán vznikla v roku 1968. Debutovala však až o trinásť rokov neskôr albumom Ôsmy svetadiel.

Odvtedy vydala ďalších dvanásť štúdiových nahrávok, päť anglických albumov a viacero živých nahrávok a kompilácií.

Kapela ustála aj niekoľkoročnú prestávku, ktorú zapríčinila nehoda speváka Joža Ráža v júni 1999. POZRITE SI VÝPOVEĎ JOŽA RÁŽA. O tom, ako mu nehoda zmenila život.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie