Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vondráčková (66) a jej recept na krásu? Frťan po koncerte!
Zdielať na
Hudba

Vondráčková (66) a jej recept na krásu? Frťan po koncerte!

Helena Vondráčková – toto meno je pojem! A to nielen pre tých skôr narodených, ale aj pre mladšie generácie. Helena sa drží na výslní populárnej hudby desaťročia a človek má pocit, akoby ani nestarla. Topstar.sk vie, v čom tkvie tajomstvo jej energetického vyžarovania.

Helenine vystúpenia vyžadujú obrovskú dávku koncentrácie a veľké napätie. Niekto by v takej chvíli siahol po nejakej „ohnivej vodičke“, ale Helena, nie!

„To určite nie. Pred vystúpením nepijem žiaden alkohol, ale po koncerte si doprajem pohár bieleho vínka. Viac však ani glg!,“ zdôrazňuje spevácka hviezda. O večernom či nočnom vyjedaní chladničky nemôže byť reč už dupľovane.

„To málokedy, ak, tak vždy si dám niečo ľahké,“ tvrdí štíhla speváčka, ktorá má však slabosť pre marhuľové gule. „Cez deň by som ich zjedla na kvantá, ale večer naozaj nie…,“ prizvukuje. Dodáva, že okrem sladkých marhuľových gulí si rada rozmaznáva chuťové poháriky aj pečenou husou alebo kačicou.

Aj keď si líniu stráži, prísne diéty nedrží. Jedáva všetko, športuje a hlavne, počas jej tanečných výkoch na koncertech zhodí určite aj dve kilá. „Nikdy som si to neodsledovala. Ale možno si to začnem všímať,“ smeje sa Helena.

Za jej krásou a vitalitou netreba hľadať naozaj nič zložité, nereálne a stresujúce. „Po prvé – necítim v duši žiadnu nenávisť. Som večný optimista. Mám rada ľudí, zvieratká a prírodu. Veľmi rada športujem, zbožňujem svoju prácu a rodinu. Jednoducho, som šťastná. A to sa odráža aj na mojej vizáži,“ zdôrazňuje speváčka, ktorá vyzerá naozaj skvelo.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie