Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jaro Slávik (39) vyberá talenty podľa veľkosti pŕs!
Zdielať na
Hudba

Jaro Slávik (39) vyberá talenty podľa veľkosti pŕs!

Už v nedeľu sa o šancu zabojovať o víťazstvo v šou Česko Slovensko má talent pobije prvých deväť semifinalistov. Tento rok sa pravidlá zmenili a šancu ukázať sa v semifinále ste polovici súťažiacich dávali vy, diváci. Druhú polovicu súťažiacich vyberala porota. A aké kritéria na výber zvolia členovia poroty?

V tomto ročníku šou Česko Slovensko má talent ste v uplynulých desiatich kolách videli 250 rôznych talentov. Deviatim z nich ste vy, diváci dali šancu ukázať sa v semifinále. Zostávajúcich deväť vyberala porota.

"Ja by som bol radšej keby to všetko vyberali diváci," priznal Leoš Mareš. "Budem hodnotiť podľa toho, aký vo mne zanechajú pocit," zhodnotila zas porotkyňa Lucie Bílá.

A čo Jaro Slávik? "Keby to boli baby, tak hodnotím podľa veľkosti prsníkov. Ale keďže nie sú, tak budem musieť prihliadať aj na ten talent," dodal nekompromisný Jaro.

Takéto mali plány traja porotcovia tesne pred tým, než sa pustili do vyberania. Nebola to ľahká úloha. Tých najlepších ste už totiž vybrali práve vy!

"Úplne úprimne, bavíme sa o troch, štyroch menách, ktoré sú už aj tak vybraté. To znamená, my ideme vyberať tie druhé miesta," prezradil Jaro.

Jaro sa na výber druhej deviatky semifinalistov pozeral pragmaticky, no Lucka, tá sa spoliehala na svoje pocity.

"Do semifinále a finále patria práve tí, ktorých sme si zapamätali a utkveli nám v pamäti," myslí si česká popová a muzikálová diva Lucka Bilá.

Leoš sa vo svojich názoroch nachádzal niekde uprostred a najradšej by dal šancu každému. "Tých ľudí, čo si zaslúžia semifinále a majú šancu, je žiaľ viac ako máme voľných miest," dodal moderátor, porotca a spevák Leoš Mareš.

Zdroj: topstar.sk

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdielať na

Najčítanejšie