Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hammel (64) priznáva: Mia je nová žena v mojom živote
Zdielať na
Hudba

Hammel (64) priznáva: Mia je nová žena v mojom živote

Existuje kopec vecí na ktoré sa človek môže časom cítiť starý. Je však jedna vec, na ktorú podľa nás nie je nikdy neskoro. A tou je radosť zo svojich ratolestí. A je jedno, či sú to deti, alebo vnúčatá. Dôkazom toho je 64-ročný Paľo Hammel, ktorému do rodiny narodilo prvé vnúča.

Z Pavla Hammela sa stal dedko! "Volá sa Mia a má ešte len 3 mesiace," hovorí šťastný Pavol Hammel.

A na koho sa táto malá okaňa, podobá? "Malé deti sa podobajú na všetkých a na nikoho. Čo by mohla mať po mne?" pýta sa čerstvý starý otec.

Prvá vnučka známeho speváka je miláčikom rodiny. Len škoda, že s ňou starý otec Hammel, nemôže byť až tak často. Býva totiž v Prahe. A tak sa s ňou nemôže tak často hrať.

"S malými deťmi to viem! Naučil som sa to pri vlastných deťoch. Jediný raz som mal aj výsostné právo utierať im zadoček. A vedel som to veru fajnovo," povedal o svojom talente Pavol Hammel.

Ako dodal, deti vycítia, že je s nimi kamarát a preto ho deti majú radi. Rozprávam sa s nimi ako s dospelým človekom. Čerstvú vnučku ešte nemal možnosť prebaľovať. "Je ešte malinká, ešte sa toho bojím."

Tento rozhovor jedným uškom počúvala aj pani, ktorá stála vedľa. Ale asi iba každé druhé slovo. Pavla Hammela sa opýtala, či je to jeho vnučka alebo dcéra.

"Ja niesom Karel Gott!" Reagoval spevák. A prijal by ďalšie malé dieťa? "Nie, už nie," podotkol Pavol Hammel.

A tak si bude užívať už len tie staro-deduškovské povinnosti.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie