Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Kirschner (34) prezradila skutočný dôvod návratu domov
Zdielať na
Hudba

Kirschner (34) prezradila skutočný dôvod návratu domov

Jana Kirschner sa vracia! O našej najpopulárnejšej speváčke nebolo počuť takmer štyri roky. Pre niekoho to boli len štyri, pre jej fanúšikov to však bola celá večnosť! Jana je späť a prichádza s novým projektom Moruša, ktorý je diametrálne odlišný od všetkého, čo doteraz robila. Prsty v ňom má aj jej partner Eddie Stevens.

"Chceli sme vytvoriť hudbu, ktorá je z tohto regiónu. Hudba ktorá nie je pop a nie je ovplyvnená západom, ale niečo, čo sa týka iba nás," vysvetľuje odlišnosť štýlu od predošlej tvorby Jana Kirschner.

Jej partner Eddie Janu v tvorbe podporuje a práve preto sa k písaniu textov vrátila. Na materskej dovolenke je to však tvrdý oriešok. "Tvorím hlavne po nociach, keď dcéra Matilda zaspí," dodáva s úsmevom sympatická speváčka.

Našťastie Eddie jej pri tom pomáhal a tak sa im spoločne podarilo pripraviť Janin návrat na hudobnú scénu. "Bolo to ako jazda na húsenkovej dráhe. Krásne momenty sa striedali s tými hroznými, ale najkrajšie chvíle sme prežívali pri nahrávaní," prezradil Janin partner Eddie Stevens.

Život producenta a speváčky je aj napriek umeleckým povahám plný lásky. "Milujem každý moment, je to obrovská radosť, máme bláznivý život," dodáva Eddie.

A aj preto sa pustili do ťažkého projektu, ktorý má neistú budúcnosť, pretože je odlišný od Janinej predchádzajúcej tvorby. "Som pripravená na výzvu. Avšak nečakala som, že to príde po narodení mojej dcéry," priznáva Jana Kirschner.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie