Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Peter Bič Projekt: Pálenka, víno, pivo...
Zdielať na
Hudba

Peter Bič Projekt: Pálenka, víno, pivo...

Dodržiavanie pitného režimu je dôležité. I keď alkohol by sa mal piť hlavne s rozumom. O tom vedia svoje aj členovia skupiny Peter Bič Projekt.

"Občas si dáme nejaké drinky, máme radi pivo, alkohol. Ja mám rád víno, som vinár," prezrádza gitarista a spevák Peter Bič. Chúťky majú rôzne, ale za jedným stolom pri drinku ich nepochybne spája dobrá nálada.

"U mňa je to whisky, ale musí byť aj voda k tomu. Sme vyštudovali na konzervatóriu, tak tá kávička musí byť," tvrdí basgitarista Vladimír Čekan. Hudobníci zo skúsenosti vedia, že experimentovať s alkoholom sa veľmi nevypláca, a preto je každý verný svojmu obľúbenému destilátu, či moku.

"Radšej pálenka ako pivo," hovorí klávesista Matúš Pavlík. Dáška sa chvíľu zdráhala vyjsť s pravdou von. "Ja pijem minerálku. Mne nechutí alkohol všeobecne, ale keď musím...," priznáva speváčka.

Ale keď musí, pripije si na zdravie a chlapcov potom odnáša do izieb. "Ale hej, oni sú v pohode. My sa dlho poznáme. Viem, čo od ktorého čakať, ktorého kam na izbu odniesť," hovorí Dáša.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie