Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Lucie Bílá (47) zvalcovala Bratislavu. Uctila si Mariku Gombitovú
Zdielať na
Hudba

Lucie Bílá (47) zvalcovala Bratislavu. Uctila si Mariku Gombitovú

Speváčka Lucie Bílá splnila to, čo sľubovala pred pár mesiacmi a jej koncert z Čierno-bieleho turné bol naozaj výnimočný! Dokazuje to niekoľko standing ovation a neutíchajúci potlesk po skončení koncertu.

Speváčka ešte pred letom sľubovala, že toto bude najväčšie turné, aké kedy Česko a Slovensko zažilo a svoj sľub dokonale splnila. Šou, ktorú predviedla, má naozaj svetové rozmery.

Spoločnosť na pódiu jej robia aj špeciálni hostia, ktorých si vybrala spomedzi účinkujúcich zo šou Česko Slovensko má talent. Tanečníci z The Pastels, Ladylicious či JumboChicks dokonale dopĺňajú jej špičkové spevácke výkony.

Veľkým prekvapením koncertu je pieseň Vyznanie od Mariky Gombitovej, ktorú Lucka spieva v bezchybnej slovenčine.Práve po tejto piesni si vyslúžila prvé standing ovation večera.

"Podľa mňa je to klenot, ktorý k nám patrí, je to niečo neuveriteľne krásne, a aj keď som to spievala, tak nielen z úcty k tej pesničke, ale predovšetkým z úcty k svojej kolegyni, ktorú milujem," tvrdí Lucie.

"Rovnako tak reagujú v Čechách, vždy sa ľudia postavia a myslím si, že to nie je preto, ako som to zaspievala, ale úcta k tomu celému príbehu," dodáva speváčka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie