Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Speváčka Eva Máziková (64): Strach o syna!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Eva Máziková (64): Strach o syna!

Zdroj: Facebook

Neodsudzuje nikoho. Nikto vraj nemôže za to, aký je, komu sa narodil a ako vyzerá. Speváčka Eva Máziková preto ľudí neposudzuje. Tolerantná je aj k homosexuálom. Veď sama si prešla istou dávkou „obáv“, ako to bude i s jej synom...

„Náhodou, gayovia sú veľkí džentlmeni,“ hovorí energická speváčka. Tvrdí, že ich pozná veľa.

„Stretávam takých mužov denne, v šoubiznise je ich strašne veľa, ale ja nemám s nimi vôbec žiadne problémy. Oni predsa za to, že sú inak orientovaní, nemôžu,“ vysvetľuje svoj postoj k homosexualite.

Uvedomuje si však, že keďže ako matka, ktorá ma syna, takýto „problém“ neriešila, a tým pádom sa jej priamo netýka, možno je zhovievavejšia aj preto.

„Uznávam, že sa mi o tom možno ľahšie hovorí práve preto, že môj syn je heterosexuál a je šťastne ženatý... To priznávam... Ale priznáva aj to, že som počas jeho dospievania dlho premýšľala nad tým, čo by som urobila, keby mi oznámil, že je gay, ale zrejme by som to rozdýchala a milovala by som ho rovnako, ako aj teraz,“ myslí si Eva Máziková. So svojou dobrou priateľkou z Nemecka riešila takúto situáciu, pretože ona sa do nej dostala.

„A vyriešila to podobne, ako tvrdím, že by som to asi urobila ja. Miluje ho stále a prijala to,“ rozpráva Eva. Dodáva však, že: „Určite je to pre matku bolesť, lebo každá mamička sa teší na vnúčikov. Ale, chce to čas. Horšie však je to, ako sa správajú ľudia okolo...,“ dodáva speváčka, ktorej hity môžete počuť aj na Senzi TV.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie