Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spevák Peter Nagy (54): Ja som odborník na...
Zdielať na
Hudba

Spevák Peter Nagy (54): Ja som odborník na...

Spevák Peter Nagy si práve v týchto dňoch užíva teplé a slnečné počasie v ďalekej Austrálii. Vycestoval tm začiatkom októbra na malé turné, za ktoré nedostane honorár, ale zážitky.

Peter si povedal, že vo svojom veku sa už nebude zbytočne naháňať za peniazmi, ale že si radšej dožičí čo najviac zážitkov. Aj preto prijal ponuku vrátiť sa po štyroch rokoch do Austrálie, kde už raz vystupoval pre Slovákov, ktorí tam žijú.

"Najhoršia je tá cesta tam. Minule trvala dvadsaťdeväť hodín," hovorí Peter, ktorý sa začiatkom novembra vráti zo svojho pracovného výletu. Našťastie, vraj sa to dá zvládnuť.

"Videl som asi tristo filmov, na palube podávajú dobré jedlo a hlavne sú tam pekné šikmooké letušky," smeje sa spevák.

Peter je veľmi milý a komunikatívny človek a po koncertoch si rád posedí aj so svojimi fanúšikmi. Vďaka nim vraj získal aj prehľad o Austrálskej hudobnej produkcii. "Pýtal som sa, aká je najlepšia austrálska kapela a odporučili mi skupinu Jet," hovorí Peter Nagy, ktorý si hneď aj zaobstaral ich album. "Je to naozaj dobrá kapela."

Spevák dokáže o Austrálii a Slovákoch žijúcich tam veľa rozprávať - ak vás zaujíma, čo nám ešte prezradil, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie