Polojasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Adamec (26) sa pochválil svojou frajerkou
Zdielať na
Hudba

Adamec (26) sa pochválil svojou frajerkou

Naozaj veľmi zriedkavo sa stáva, aby sa známe tváre šoubiznisu chválili svojimi partnermi. Na Slovensku je to však inak a tak sa aj bývalý súťažiaci v televíznej šou Super Star Lukáš Adamec rozhodol pochváliť svojou láskou.

Lukáš Adamec sa aktívne snaží poraziť mýtus, že víťazi speváckych šou v šoubiznise neprerazia. Verejnosť pravidelne zásobuje novými singlami a najnovšie poslal do sveta videoklip s jednoduchým názvom - Tak prosím.

Zaujímavosťou na tomto videoklipe je to, že spolu s Lukášom si v ňom zahrala aj jeho snúbenica a matka jeho budúceho potomka. "Klip je nakrútený a zostrihaný zo súkromných záberov, ktoré som nakrútil ja s mojou priateľkou. Chcel som, aby z neho bolo cítiť radosť, nostalgiu i lásku," hovorí Lukáš Adamec o novom videoklipe.

Lukáš si tak vyskúšal niekoľkonásobnú úlohu - speváka, kameramana, strihača a i režiséra v jenom. A vraj sa mu to aj celkom pozdávalo.

V čase vzniku obrázkov do videoklipu bola Miriam iba jeho priateľkou. Teraz už je jeho snúbenicou a čoskoro sa stane jeho manželkou. V apríli by sa im totiž malo narodiť bábätko. "Miriam bola tehotná už počas nakrúcania, ale zistili sme to až neskôr," prezrádza budúci otecko s úsmevom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie