Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Peter Nagy (54): Chcem liposukciu mozgu
Zdielať na
Hudba

Peter Nagy (54): Chcem liposukciu mozgu

Keď niekto celý život maká, odrazí sa to aj na odmene, ktorú za to zožne. A umelci teda makajú riadne. Peter Nagy si však už užíva tie radosti. Dokonca má aj jeden veľký plán, ktorý by mu podstatne zmenil život.

Peter je veľký zabávač a rád zabáva svoje okolie vtipmi, ale toto myslí smrteľne vážne. "Ja už som to raz povedal, a to prekrútili, ja chcem mať liposukciu mozgu. Lebo keď na to pozerám, my už ten mozog nebudeme potrebovať, takže toto by som si vybavil - ti dajú hadičku a vysajú ti mozog cez ucho," vyhlasuje spevák. 

Prázdnu hlavu bez starostí si však Peter vie zariadiť aj bez chirurghického zákroku. A robí to z čisto egoistických dôvodov. "Ja už sa nad ničím netrápim, lebo si hovorím, koľko mojich kamarátov dostalo infarkt, lebo si robili stresy," vysvetľuje Peter Nagy.

Peter sa chce takémuto osudu vyhnúť, a tak robí všetko pre to, aby mal čo najmenej starostí. Už sa venuje iba svojim záľubám - muzike a fotografovaniu. "Ja si myslím, že po 50-tke by mal človek žiť refrén svojho života, čiže robiť si čo chce," tvrdí.

No a presne v tomto duchu Peter  práve v týchto chvíľach balí kufre a chystá sa na mesačný výlet do Austrálie. Okrem koncertovania ho tam čaká aj veľa zábavy.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie