Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pravda o Rytmusovi (37): Patrik, toto video si nechcel vidieť!
Zdielať na
Hudba

Pravda o Rytmusovi (37): Patrik, toto video si nechcel vidieť!

Rytmusa dobehla vlastná minulosť. Na uploadovacom serveri youtube sa objavil zostrih výrokov populárneho rapera. Vo svojich vyjadreniach si viac, ako protirečí. Je to súčasť vojny na slovenskej hudobnej scéne? Vyzerá to tak...

Raperi Patrik Vrbovský alias Rytmus a Ramón Beňo alias Rakby sa do seba pustili naozaj štýlovo. Vo svojich videoklipoch sa navzájom urážajú. Kým Vrbovský si myslí, že jeho kolega vôbec nevie rapovať a nezaslúži si peniaze, ktoré zarába, Beňo si zas o Patrikovi myslí, že je falošný.

Nasvedčovať by tomu mohol aj zostrih vyjadrení Rytmusa. Jeden príklad za všetky:

"Chcem robiť muziku iba pre tých, čo rozumejú hip-hopu," povedal v televíznej diskusii Ladí Neladí v roku 2003. 

Autor videa následne nastrihol vystúpenie Rytmusa vo Fun rádiu, ktoré je orientované na komerčnú muziku. Na internete sa objavilo aj tvrdenie, že Rytmus mal toto video na youtube zablokovať, pretože sa mu nepáčilo...

Patrik Vrbovský sa narodil v Piešťanoch. Svoju hudobnú kariéru odštartoval ako 15-ročný. V roku 2001 spoluzaložil formáciu Kontrafakt, v ktorej pôsobí s raperom Egom a DJ-om Anešom. Jeho životnou partnerkou je speváčka Dara Rolins.

V roku 2006 založil vlastné vydavateľstvo Tvoj tatko records a v tom istom roku vydal aj debutový sólový album Bengoro. VIAC TU. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie