Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Trampoty sexi speváčky Kataríny Landlovej (29)
Zdielať na
Hudba

Trampoty sexi speváčky Kataríny Landlovej (29)

V minulom ročníku šou Česko Slovensko má talent patrila Katka Landlová k najvýraznejším talentom. Navyše, s jej osobou sa spájal aj dojímavý príbeh o nezhodách s otcom, ktorému sa nepáčilo, že Katka sa chce živiť hudbou. Vďaka talentovej šou sa však veľa zmenilo.

"Po súťaži mi otec povedal, že je na mňa hrdý,"  teší sa talentovaná speváčka. Navyše Katke sa plní aj jej sen o speváckej kariére.

"Album už máme pripravený, ale žiaľ, vydavateľstvo, s ktorým som mala podpísanú zmluvu zrušili a tak straili platnosť aj všetky zmluvy," hovorí so smútkom v hlase. Je to škoda, pretože Katka už mohla byť prvou speváčkou, ktorá po účasti v Česko Slovensko má talent vydala album.

Našťastie, ten deň, keď Katka bude v rukách držať svoj vlastný album nie je ďaleko. "Už máme vydavateľa, takže album výjde čoskoro," teší sa talentovaná speváčka. Vraj by to mohlo byť už pred Vianocami.

Na albume budú nové pesničky, ktoré Katka sama napísala a ako bonus tam pridá aj pieseň, ktorou ohúrila porotcov v talentovej šou.

Čo ďalšie Katka prezradila a ako vyzeralo jej vystúpenie na JOJke v meste si môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie