Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rolins (40) vulgárny Rytmus (37) neprekáža, idú do spoločného
Zdielať na
Hudba

Rolins (40) vulgárny Rytmus (37) neprekáža, idú do spoločného

Stavajú luxusné hniezdočko lásky. Milenci Dara Rolins a Patrik "Rytmus" Vrbovský sa chystajú bývať v trojposchodovom dome. Speváčka nevylučuje, že ich rodina sa čoskoro rozrastie aj čo sa počtu členov týka. Teraz sú traja. Vrátane dcérky Laury, ktorú má z predošlého vzťahu.

"Už bolo povedané, že sa tomu nebránime, veľmi by sme o to stáli, aby sme mali s Patrikom bábätko," povedala nedávno. Už na budúce leto by tak mohli bývať v novom, aj s novým rodinným prírastkom.

"Mne je úplne jedno či to bude chlapec, alebo dievča, len nech je to zdravé... ale nehrotím to, keď Boh dá, budem rád,"potvrdil  Rytmus. Na raperove vulgárne texty je verejnosť viac-menej pripravená. Teraz však spustil búrku nevôle tým, že zneuctil miesto odpočinku vojakov z 1. svetovej vojny! VIAC TU.

Zdá sa, že Dare to vôbec neprekáža. Nuž, veď aj ona zvykne budiť poriadny rozruch. V roku 2011 napríklad nakrútila doslova škandalózny videoklip. Boli to orgie na nemocničnom lôžku. 

Pozrite si necenzurovanú verziu a posúďte sami. Len upozorňujeme, že obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých divákov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie