Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Koller (52) zdrhol z Prahy, spieva za bryndzu!
Zdielať na
Hudba

Koller (52) zdrhol z Prahy, spieva za bryndzu!

Byť na vrchole kariéry a pohybovať sa vo svete šoubiznisu už dobrých pár rokov musí byť únavné. A zrejme preto si David Koller zbalil tašky a opustil Prahu.

"Som chcel vypadnúť z Prahy. Už som sa tam toho nabažil a po 50-ich rokoch v Prahe ma to tam už tak nebaví, ako keď som mal 17," hovorí David Koller.

Jeho druhým domovom sa stala útulná dedinka Mikulov, kde našiel svoje útočisko. "Ja som vlastne doma tam, kde spím. Za tie roky, keď človek spí stále niekde inde, tak si zvykne," hovorí Koller.

Na dedine sa rozhodol žiť aj napriek tomu, že má veľa povinností. "Nie je tu síce metro, to ma mrzí, ale inak je to dobré," tvrdí člen legendárnej kapely Lucie.

David je v súkromí veľmi pokojný človek. Zaujíma sa o históriu a o každom mieste, ktoré navštívi má množstvo informácií. Mikulov mu učaroval ešte pre čosi iné. "Tu je vždy dobré počasie," tvrdí.

Neprekáža mu ani to, že bujarých večierkov a divokých nocí by sa v tomto mestečku asi nedočkal. Avšak možností posedieť s kamarátmi je dosť aj v Mikulove. "Tu občas skončíme a parkrát sme tu skončili úplne," opisuje miestnu vínnu pivnicu s úsmevom Koller.

Počas nakrúcania reportáže, kedy sme navštívili všetky miesta, ktoré má v Mikulove rád, ho pozdravili azda všetci. "Tak je to malé mesto, tu sa všetci poznajú," hovorí.

A ako na správnej dedine, aj tu asi funguje výmenný obchod. V tomto prípade, ty zaspievaš, ja ti dám zadarmo bryndzu. "Tak si ju zober. Chceš jednu alebo dve," pýta sa obchodník Kollera.

Nemôžeme sa čudovať, že umelec si bývanie v útulnej dedinke naozaj užíva. Momentálne pracuje na diaľku. Prvá časť príprav muzikálu, ktorú pripravujú spoločne s kapelou Lucie je za nimi. Momentálne prechádza predstavenie už len menšími zmenami. Aj preto sa zasa presunie na chvíľku do Prahy.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie