Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Fragile má problém, Müllera (51) nebavia skúšky
Zdielať na
Hudba

Fragile má problém, Müllera (51) nebavia skúšky

Len málokto nezachytil, že Richard Müller a skupina Fragile pripravujú veľkú šou, ktorá vraj na Slovensku ešte nemala obdoby. Prípravy sú v plnom prúde, majú však jeden háčik.

"Tak pookreje duša keď sa s nimi stretnem, a to je strašne dobrý pocit... Mám obavu, aby som im to nekazil," povedal Müller počas skúšania. "Rúti sa to, rúti sa to, ide to dobre, ide to stále k lepšiemu si myslím, stále to narastá a máme taký väčší a väčší pocit," dodáva dirigent a kapelník Braňo Kostka.

Skupina Fragile vyrazí s Richardom na veľké česko-slovenské turné a pre hostí koncertov si pripravili originálny program. "Ešte snáď nám niečo máličko chýba, ale už podstatná časť je naskúšaná," komentuje speváčka a herečka Helena Krajčiová.

"Skúšky ma nikdy veľmi nebavili, ale toto je úplná výnimka," dodáva Richard. "To skúšanie je veľmi príjemné, keď sa tie piesne dávajú dohromady, tak to je vždy také pekné prekvapenie, že čo z toho je," pokračuje Krajčiová.

Na koncertoch odznejú notoricky známe i pre bežných poslucháčov úplne neznáme skladby. Niektoré dokonca nepoznali ani členovia Fragile.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie