Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bílá (47) to už netají, Slávik (39) sa mi páči!
Zdielať na
Hudba

Bílá (47) to už netají, Slávik (39) sa mi páči!

Je to viac, ako len pracovný vzťah! Reč je o dvojici Lucie Bílá a Jaro Slávik. Svedčí o tom aj to, že Lucie oslovuje Jara Jaroušek. V šou Česko Slovensko má talent sa spolu stretávali dennodenne. Nečudo, že medzi nimi preskočila iskra.

Lucia si z bulvárneho odhalenia ťažkú hlavu nerobí. Naopak, spojenie s Jarom Slávikom sa jej celkom pozdáva. Vzťah speváčky a producenta je viac ako profesionálny. Jaro Lucii niekoľkokrát zložil poklonu aj v priamom prenose Česko Slovensko má talent, na oplátku ona jeho neosloví inak ako Jaroušek.

"Ja čo sem počula, tak som niečo mala aj s Martinom Dejdarom aj s Leošom Marešom, ja som teda pekná proštopášnica," hovorí Bílá.

"Mne sa Jaro páči," hovorí speváčka. A tak s ním kauzu okamžite konzultovala. "Ja som Jarouškovi zavolala a hovorím, čo na to hovoríš a on poveall, že odkázal do novín, že ich informátor by mal zmeniť drogy, pretože mu nerobia dobre," opisuje.

To ja taká typická Slávikovská reakcia. Lucia naopak vsadila na humor.

Na otázku u nás v médiách keď sa ma pýtali, či som žila pol roka so Slávikom, tak som povedala: Viete, keby ste ma trošku sledovali, ja žijem so Slávikom už 15 rokov, teda s tými zlatými, inak so slávikmi už ďaleko dlhšie.

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Najčítanejšie