Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celeste Buckingham (18) očarila Pitbulla!
Zdielať na
Hudba

Celeste Buckingham (18) očarila Pitbulla!

Je šikovná, úspešná a ostala skromná. Presne taká je Celeste Buckingham, ktorej sa ako jednaj z mála Sloveniek podarilo preraziť vo svetovom šoubiznise. A to doslova. Teraz sa o jej kariéru bude starať raper a producent Pitbull.

Na slovensku sa Celeste neuveriteľne darí. S hitom Run, run, run zožala obrovský úspech, pozbierala niekoľko cien a popritom všetkom stíha aj študovať za veľkou mlákou.

V lete v rádiách rezonoval jej duet s Majkom Spiritom I was wrong, po ktorom nasledoval ďalší duet Gone, ktorý naspievala so sestrou Carmel.

Celeste však žije v USA a keďže jej tvorba má svetové kvality, začína rozbiehať aj svetovú kariéru. V amerických rádiách aktuálne rezonuje jej prvý hit Run, run, run a speváčka ho chodí osobne predstavovať do rádií. Po Celeste doslova chňapol raper a producent Pitbull, ktorý sa svojím novým objavom pochválil aj na sociálnej sieti.

Celeste prezradila, že táto spolupráca sa rodila dlhšie. "Už skoro rok sme v kontakte a rokujeme o spolupráci. Začať by sa mala už čoskoro."

Spolupráca o ktorej je reč je naozaj exkluzívna. Celeste Buckingham by mala s Pitbullom nahrať duet a o jej kariéru by sa dlhodobo malo starať práve jeho vydavateľstvo. A to je veľká vec, pretože po takejto podpore túžia mnohí americkí umelci. V tejto chvíli sa však Pitbull bude starť o našu Celeste.

V priloženom videu si môžete pozrieť rozhovor o sláve zo začiatku tohto roka. Neskôr odcestovala do Ameriky.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie