Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara Rolins (40) v nohavičkách a bez podprsenky vyzerá dobre
Zdielať na
Hudba

Dara Rolins (40) v nohavičkách a bez podprsenky vyzerá dobre

Speváčka Dara Rolins má postavičku ako lusk. A to má za sebou jeden pôrod. Nemá preto problém obliecť si sexi, vyzývavé sako pod ktorým nemá ani podprsenku.

"Majte skvelý týždeň, dajte v ňom priestor všetkým možným emóciám - nehanbite sa za slzy, nedržte v sebe hnev, kričte, smejte sa nahlas! A neflákajte objatia a všetky prejavy lásky-vychádza mi to ako jednoznačne najvýhodnejšia investícia," píše na sociálnej sieti Dara. Je to popis k fotke, na ktorej má speváčka oblečené iba sako.

Svojich fanúšikov speváčka prostredníctvom sociálnych sietí dennodenne informuje o sebe, o s koncertoch a najnovšie aj o detstve.

Po škole jej kroky neviedli na ihrisko, ale do štúdia či rovno na koncert. Nesťažuje sa, naopak. Tvrdí, že od detstva si plní sen.

"Takto nejako vyzerali skoro všetky dni keď som práve nebola v škole... V skúšobni, v štúdiu, na javisku, v televízii... A moja verná sestra Janka bola vždy po mojom boku (akurát v lavici so mnou nesedela:)... Plnila som si sny už od malička - je to to najlepšie, čo môžete urobiť pre seba a aj pre svoje deti," opisuje fotku, na ktorej ako malá spieva s klavírom. 

Zdroj: topstar.sk/Facebook

Zdielať na

Najčítanejšie