Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cowell (53) bude otcom. Po sexe s manželkou svojho priateľa!
Zdielať na
Hudba

Cowell (53) bude otcom. Po sexe s manželkou svojho priateľa!

Zdroj: ISIFA

Kamarát taky rád! Toto staré príslovie platí aj v prípade britského hudobného magnáta Simona Cowella. Po niekoľkých týždňoch špekulácií potvrdil, že bude mať dieťa s Lauren Silverman. Tá je manželkou jeho blízkeho priateľa Andrewa Silvermana.

Cowell to uviedol pre BBC pred slávnostnou premiérou snímky This Is Us o chlapčenskej formácii One Direction.

"Som hrdý, že budem otcom. Je to niečo, o čom som predtým nerozmýšľal, ale teraz mám z toho dobrý pocit. Veci v mojom živote sa menia k lepšiemu. Lauren je veľmi výnimočná žena," vyhlásil Cowell, ktorý sa so Silverman zblížil v čase, keď sa jej vzťah s manželom rozpadal.

Dvojica sa v súčasnosti rozvádza. Cowell sa následne vyjadril aj k spomínanej snímke, na ktorej sa podieľal ako jeden z producentov, keďže One Direction majú kontrakt s jeho vydavateľstvom Syco Music. "Produkovaním tohto filmu sa mi splnil sen. Ale bez fanúšikov One Direction by sa to nikdy nestalo skutočnosťou. Cítim sa ako hrdý otec," dodal.

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä vďaka jeho úlohe porotcu v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Objaví sa aj v jesennej verzii v šou Česko Slovensko má talent. VIAC VO VIDEU.

Magazín Forbes ho zas tento mesiac spolu s americkým rozhlasovým moderátorom Howardom Sternom zaradil na vrchol rebríčka najlepšie platených televíznych osobností.

Zdroj: SITA, tv joj, isifa

Zdielať na

Najčítanejšie