Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
RECENZIA: Debbie - Love, Logic & Will
Zdielať na
Hudba

RECENZIA: Debbie - Love, Logic & Will

Česká speváčka Debbie sa tento rok vracia na scénu so svojím druhým albumom. A to s veľavravným názvom Love, Logic & Will. Na albume sa odráža je mladistvosť, veselosť a nespútaná povaha.

Pred dvoma rokmi vhupla do šoubiznisu rovnými nohami. Teraz, po dvoch rokoch, sa opäť vracia na scénu. Zdá sa, že urobila dobre, pretože pieseň Touch the sun sa stal jedným z letných hitov. Navyše Debbie slávi úspech aj na internete a to s piesňou Ležím v tvojej blízkosti.

Speváčka urobila za dva roky veľký pokrok. Pracovala na svojom hlase i na hudobnom prejave a na novom albume je to aj počuť. Dôkazom je hneď prvý singel You take me there, balada, ktorá sa stala hitom českého éteru.

Zaujímavosťou tohto albume je aj fakt, že svojimi skladbami jej prispeli aj Jana kirschner, Samuel Hora či rock'n'rollová legenda Ivan Král. ten si s ňou zaspieval aj duet How Can I Resist You.

Sama Debbi sa vyjadruje k vzniku nového albumu takto: "Zdá sa to ako dlhá doba, ale nám extrémne záležalo na výsledku. Chceli sme sa posunúť. Už sme nechceli mať na albume popevky ako La, La alebo Touch The Sun. Chceli sme urobiť krok dopredu. Ako zvukom albumu, tak i spôsobom spievania, takže sme vyberali z ešte väčšieho množstva skladieb." 

Ukážky z albumu nájdete v priloženom videu.

Vydáva Universal music


ZOZNAM SKLADIEB:

1. Love, Logic & Will (part I)
2. Love, Logic & Will (part II) 
3. This Is It  
4. You Take Me There 
5. Your Physical Presence 
6. Miss You
7. Hey You
8. It’s Not Hard
9. How Can I Resist You (feat. Ivan Král) 
10. Take This Song

Bonusy:

11. By My Side
12. Ležím v Tvé blízkosti (feat. Lipo)

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie