Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mojím hnacím motorom je láska Patrik, tvrdí Dara Rolins (40)
Zdielať na
Hudba

Mojím hnacím motorom je láska Patrik, tvrdí Dara Rolins (40)

Dara vyzerá lepšie ako niektoré 20-ročné dievčatá. Ale aj sa pre to veľmi narobí! Chodieva cvičiť a stravuje sa len zdravo.

"Tak, ak by som mala iné povolanie, asi by som vyzerala inak, ale keď vystúpim na pódium, musím vyzerať," hovorí Dara. Motiváciou jej partnera rapera Rytmusa, je zbavenie sa tukových vankúšikov, z ktorých v minulosti nemal veľkú radosť.

"Však som schudol, už nemám bachor, nie je to vidieť.. snažím sa zdravo stravovať, cvičím," vymenováva Rytmus. Dôležitou súčasťou zhadzovania  nadbitočných kíl je zdravé jedlo, a to samozrejme nechýba v jedálničku speváčky Dary.

No mamina Dara má aj iné povinnosti, ktoré jej nedajú vydýchnuť... tvrdí. "My ženy sme stále v strese, cvičím, potom idem s Laurou na krúžky , no a potom v neposlednej rade mojim hnacím motorom je láska Patrik," hovorí speváčka.

"Tak Dara je štíhla odjakživa, lebo je to jej povolanie..sa hýbe, tancuje, je tým  povestná a ja som začal cvičiť neskôr," pokračuje Patrik. Pri tejto príležitosti sa nám na jazyk tlačila otázka, či na svoju lásku teda tak trochu nežiarli. "Nie a prečo, nemám dôvod. A ak by som mal, tak by som to vyriešil," uzatvára Rytmus.

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie