Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Legenda Jennifer Rush (53) príde na Slovensko! A aj tieto pery
Zdielať na
Hudba

Legenda Jennifer Rush (53) príde na Slovensko! A aj tieto pery

Niekto by povedal, že k nám príde zhasínajúca hviezda. Iný, že legenda. Začiatkom augusta sa hrad Devín sa zase zmení na miesto, kde sa stretávajú dobré úmysly a skvelá muzika. Tento rok prídu na Tribute to Freedom predviesť svoje umenie Jennifer Rush a Dan Bárta.

V minulosti sa na hrade Devín predstavili Sinéad O´Connor, skupina The Animals & Eric Burdon, spevák skupiny Yes Jon Anderson či Electric Light Orchestra Original Members.

Tento rok sa na pódiu pod hradom stretnú Dan Bárta a Jennifer Rush.

Fenomenálny spevák je úspešný nielen doma, ale aj na medzinárodnej hudobnej scéne.

Zahraničné publikum obdivuje jeho umenie na koncertoch po celej Európe.

„Keď sa niečo odohráva na hrade Devín a ešte sa to volá Tribute to Freedom, nie je možné sa netešiť. Budeme hrať, až sa bude Devín zelenať, po maďarsky zelenagy...,“ vtipkuje charizmatický Dan Bárta.

Dan Bárta pricestuje na Devín so skupinou Illustratosphere, ktorú tvoria prvotriedni hudobníci. Vystúpia Filip Jelínek - klávesy, trombón, perkusie, Robert Balzar - kontrabas, basa, Míra Chyška - gitara a Jiří Slavíček - bicie.

Headlinerom tohtoročnej Tribute to Freedom je ikona 80. rokov Jennifer Rush, ktorá sa preslávila hitom „The Power of Love“.

Skladbu dokonca zapísali do Guinnessovej knihy rekordov ako najpredávanejší singel sólovej speváčky v histórií britského hudobného priemyslu!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie