Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slovenska Šoralová (36) je trieda! Ukáže svetový šansón
Zdielať na
Hudba

Slovenska Šoralová (36) je trieda! Ukáže svetový šansón

Zdroj: René Miko

Leto je v plnom prúde a užívate si ho plnými dúškami? Tak to má byť. A čo tak vydať sa v jeden letný večer aj za kultúrou? Spoločnosť vám môže robiť aj speváčka Lucia Šoralová.

Fanúšikov šansónu čaká v lete hudobná lahôdka. V centre Bratislavy si môžu užiť šansónový festival, ktorého hviezdou bude speváčka Lucia Šoralová! 

"V auguste sa teším na šansónový  festival do Bratislavy, pretože to je môj jediný samostatný koncert na Slovensku počas leta,“ teší sa Lucia Šoralová.

V strede leta odohrá Lucia Šoralová jediný samostatný koncert na Slovensku. Po úspešnom jarnom turné sa tak opäť vráti na Slovensko. „Základom nášho repertoáru sú piesne z nového albumu „O lásce, cti a kuráži“, ktorý vznikol v spolupráci s Michalom Horáčkom. Okrem toho sa nevzdávam ani svojho starého repertoáru, teda presnejšie, tej časti, ktorá korešponduje s tým súčasným. Kedže som vždy inklinovala k šansónu, tak to nie je problém. Okrem toho zahráme pár krásnych prevzatých skladieb, ktoré sme si osvojili, takže sú už ako naše...,“ prezrádza Lucia Šoralová.

Na koncertoch po slovenských mestách si Lucia vyslúžila doslova ovácie a standing ovations. Slovenskí fanúšikovia ju nechceli pustiť z pódia. Kritici Luciu Šoralovú právom označujú za pokračovateľku Hany Hegerovej a budúcnosť českého a slovenského šansónu.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie