Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Seriál festivalové spomienky - Horkýže slíže
Zdielať na
Hudba

Seriál festivalové spomienky - Horkýže slíže

K letu patria hudobné festivaly. Sporo odeté dievčatá, teplo či dobrá hudba. Topstar.sk ponúka návraty k tým najlepším vystúpeniam tohto leta...

Kuko so skupinou Horkýže Slíže jednoducho nesmú chýbať na žiadnom dobrom festivale. Prečo? Lebo vždy dokážu urobiť parádnu zábavu a ich maskoti, ktorí sú už legendárni, vystrájajú na pódiu doslova psie kusy!

Najobľúbenejšia koncertná kapela u nás tento rok oslávila veľkolepým turné dvadsiate výročie svojho pôsobenia na hudobnej scéne. A aj keď sa turné skončili tesne pred letom, pánom to neubralo z energie a festivalové vystúpenia predvádzajú na 100 percent!

K tejto skupine neodmysliteľne patrí humor, irónia a nadsázka a ešte majú také šťastie, že hádam každá pieseň, ktorú vydajú, sa stáva hitom.

Horkýže Slíže už vydali neuveriteľných jedenásť albumov a tri výberovky. Najnovšie fanúšikom ponúkli album Platinum Collection, na ktorom nájdete všetky ich hity od začiatku fungovania kapely až po súčasnosť.

No a presne tieto isté hity hrávajú Horkýže Slíže aj na festivaloch, kde s obľubou zapájajú do svojich vystúpení aj divákov.

Záznam z ich koncertu si môžete pozrieť v priloženom videu.

Zdroj: AH

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie