Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Seriál festivalové spomienky - Ska-P
Zdielať na
Hudba

Seriál festivalové spomienky - Ska-P

K letu patria hudobné festivaly. Dievčatá, teplo, zábava a dobrá hudba. Topstar.sk ponúka návraty k tým najlepším vystúpeniam tohto leta... Ska je populárne nie len u nás, ale po celom svete. A keď sa skombinuje ska a punk, je to taká pravá festivalová divočina. Dokázala to aj španielska skupina Ska-P, ktorá tento rok zavítala na Slovensko.

Veselá partička muzikantov z Madridu si prišla na Slovensko zahrať už po niekoľký krát. Zaujímavosťou je, že vo svojich textoch sa venujú témam ako ľudské práva, zrušenie trestu smrti, antifašizmus a legalizácia marihuany.

Ťažko povedať, ktorá z týchto tém je slovenskému festivalovému publiku blízka, ale ich vystúpenie vždy odmení búrlivým potleskom.

Páni totiž robia nie len zaujímavú hudbu, ktorá je kombináciou rýchleho punku a melodickosti ska, ale svoje koncerty ozvláštňujú aj divokou šou.

Osem členná partia muzikantov v najlepších rokoch vozí so sebou na koncerty aj kostýmy a hudobnému štýlu, ktorý ich živí podriadili aj svoj image. takmer každý má na hlave číro a počas koncertu sa dokážu odviazať tak, akoby mali osemnásť.

Záznam z ich koncertu nájdete v priloženom videu.

Zdroj: AH

Zdielať na

Najčítanejšie