Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Desmod? Najnovšie majú na spev iných...
Zdielať na
Hudba

Desmod? Najnovšie majú na spev iných...

Aj keď je leto a čas dovoleniek, členovi skupiny Desmod rozhodne nezaháľajú. Stretnúť ich môžete na každom dobrom festivale a navyše stihli vydať nový album a pripravujú jedno veľké prekvapenie!

Je to iba pol roka, čo skupina Desmod vydala Javorový album, ktorý už aj získal ocenenie platinovou platňou a teraz je tu ďalší. Album s jednoznačným názvom Výberovka tvoria dve CD, na ktorých sú nie len najväčšie hity najpopulárnejšej slovenskej skupiny, ale aj duety a piesne z desmoďáckeho repertoáru, ktoré naspievali mladé slovenské skupiny.

Spolu s novým albumom predstavuje skupina aj svoje nové logo, ktoré je hneď na titulnej strane bookletu. Pod ním sa skrýva 18 hitov a dve úplne nové skladby, ktoré vznikli iba na tento album. 

Desmoďácke hity si tak môžete vypočuť aj v podaní skupín D.O.T.S. alebo Tri bodky, Metropolis, Reverse Park, Vada, Roba Šimka a skupiny Masriot. Na duetoch Desmod spolupracoval s kapelami Metropolis, Borra, Alone, Aya alebo s českou speváčkou Gygy.

„Pre túto príležitosť sme spravili aj dve nové pesničky „Spočítaj“ a „Inzerát“. Sú to také „lajtovky“, ktoré sa na „Výberovku“ hodia," opisuje Kuly.

Okrem týchto noviniek sa skupina Desmod teší ešte z jednej letnej novinky. Už o pár dní si v Bratislave spoločne zahrajú s českou skupinou Kryštof. Ak teda chcete počuť svoje obľúbené hity naživo, nemali by ste tam chýbať!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie