Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Halle Berry (46) sa vydala za kolegu Oliviera Martineza
Zdielať na
Hudba

Halle Berry (46) sa vydala za kolegu Oliviera Martineza

Zdroj: ISIFA

PARÍŽ / Americká oscarová herečka Halle Berry sa v sobotu vydala za svojho francúzskeho kolegu Oliviera Martineza. Svadba sa konala v obci Vallery ležiacej v centrálnej časti Francúzska, informovala dnes agentúra DPA.

Berry (46) sa s o rok starším Martinezom zoznámila v roku 2010 v Južnej Afrike pri natáčaní akčného trileru Temný príliv. Pár spolu čaká dieťa, ktoré by sa malo narodiť v októbri.

Po občianskom sobáši nasledoval cirkevný obrad v miestnej kaplnke malej burgundskej obce. Zúčastnilo sa ho asi 60 svadobných hostí, vrátane Berry päťročnej dcéry Nahly.

Herečka bola v minulosti vydatá už dvakrát. V rokoch 1993–1997 bol jej manželom basketbalista David Justice, v rokoch 2001–2005 spevák Eric Benét, obaja jej krajania.

V rokoch 2005–2010 mala vzťah s kanadským modelom Gabrielom Aubrym, s ktorým má zmienenú dcéru. Pre Martineza, ktorý je držiteľom filmovej ceny César, je to prvé manželstvo.

Berry v roku 2002 získala Oscara za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Ples príšer, čím sa stala prvou herečkou černošského pôvodu s víťazstvom v tejto najprestížnejšej kategórii.

Zdroj: topstar.sk, TASR

Zdielať na

Najčítanejšie