Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kruté podozrenie! Bartošovú (47) uniesol ctiteľ!
Zdielať na
Hudba

Kruté podozrenie! Bartošovú (47) uniesol ctiteľ!

Zdroj: ISIFA

Česká polícia začala pátrať po speváčke Ivete Bartošovej, ktorá v stredu odišla zo svojho domu v pražskej Uhříněvsi. Informoval o tom portál iDnes.cz. Hviezda opustila svojho priateľa Josefa Rychtářa po tom, čo po ňu prišiel jej ctiteľ Zdeněk Macura. Polícia začala konať na základe oznámenia, ktoré podal Rychtář presvedčený o tom, že jeho partnerku Macura uniesol.

"Iveta nie je v stave, aby mohla premýšľať. Mám podozrenie, že pán Macura je v sekte. Pravdepodobne jej zobral telefón. Vždy volala Arturovi a mame a teraz to nerobí, preto zostávam doma v Uhříněvsi, keby sa jej podarilo utiecť," vysvetlil pre iDnes.

Tiež priznal, že sa pred jej odchodom pohádali o spoločnej dovolenke v Dubaji. Portálu sa podarilo kontaktovať aj Macuru. "Iveta veľmi nechce, aby som hovoril s novinármi, ale s políciou som sa už rozprával. Zatiaľ nechcem prezrádzať, kde sme. Keď si polícia vyžiada výpisy hovorov medzi mnou a Ivetou, tak bude jasné, ako to bolo," vyjadril sa.

Bartošovej odchod vo štvrtok potvrdil samotný Rychtář. "Iveta je dospelá, takže by mala sama vedieť, čo bude a čo nebude robiť. Ja som jej skúšal večer volať, ale vypla si telefón a odvtedy ho má vypnutý," uviedol Rychtář, ktorý s Bartošovou tvoril pár od jesene 2011.

Počas ich vzťahu sa však opakovane objavili špekulácie, že Rychtář speváčku bije, tá to však vždy poprela. Na Macuru pritom Bartošová v minulosti volala policajtov. Jej obdivovateľ verejne vyhlasoval, že si ju chce vziať a niekoľkokrát ju navštívil u nej doma.

Vo štvrtok však vyhlásil, že Bartošová chcela odísť. "Keď už nepomohla ani polícia, tak sa Iveta obrátila na mňa a ja som ju odviezol. Má rôzne zranenia na hlave. V tejto republike sa bojí doktorov, má z týchto vecí fóbiu a tak si želala odísť preč," vyhlásil. Údajne odišli do Rakúska. 

Zdroj: idnes.cz, SITA, ISIFA

Zdielať na

Najčítanejšie