Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
4 roky po... Svet smúti za Kráľom popu (†51)
Zdielať na
Hudba

4 roky po... Svet smúti za Kráľom popu (†51)

Kráľ popu je mŕtvy! Táto šokujúca správa obletela celý svet presne 25. júna 2009. Život mnohých fanúšikov na chvíľu akoby zastal. Výnimočný hudobník a tanečník, ktorý svojou hudbou zmenil planétu, sa predávkoval koktejlom sedatív, najmä Propofolom.

Ani štyri roky po smrti však nemá v hrobe pokoj. Rodina sa súdila s lekárom aj s produkčnou firmou, ktorým dáva za vinu, že hviezda skolabovala. Michael Jackson bol tesne pred veľkolepým turné, ktoré malo byť jeho comebackom.

Lenže sa ho nedožil... Smrť stále ťažko nesie celá Jacksonova rodina. 15-ročná dcéra Paris sa nedávno pokúsila o samovraždu. Zjedla tabletky na spanie a porezali si zápästie.

Michael Jackson začal svoju kariéru v skupine Jackson 5, v ktorej vystupoval spolu s bratmi Jackiem, Titom, Jermainom a Marlonom. Ako sólový spevák debutoval v roku 1971 singlom Got to Be There z rovnomenného albumu.

Po ňom nasledovali nahrávky Ben, Music & Me, Forever, Michael, Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, HIStory: Past, Present and Future, Book I a Invincible.Má mnoho hitov, ktoré sú notoricky známe všetkým heneráciám: Beat It, Billie Jean, Thriller, Black or White, Heal the World či iné...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk, SITA, Lucia Husárová

Zdielať na

Najčítanejšie