Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Iron Maiden na Slovensko priletia vlastným lietadlom!
Zdielať na
Hudba

Iron Maiden na Slovensko priletia vlastným lietadlom!

Okolo vystúpenia skupiny Iron Maiden na Slovensku sa rozpútala vlna odporu. Zástupcovia cirkví protestujú proti tomu, aby jedna z najvplyvnejších heavy-metalových kapiel aj Slovákom ukázala čo vie. Nič to však nemení na fakte, že 27.júna odohrajú svoj koncert na festivale TopFest.

Britská heavy-metalová skupina Iron Maiden je známa po celom svete. Svojimi hitmy ovplyvnila nejednu, častokrát populárnejšiu kapelu ako sú oni sami - napríklad Metallicu či Red Hot Chilli Peppers.

Už budúci týždeň dorazia Iron Maiden na Slovensko, aby tu na festivale TopFest ukázali, ako má vyzerať naozajstný heavy metalový koncert. "Priletia vlastný lietadlom v deň konania koncertu,"  prezradil nám zástupca organizátora festivalu, Ján Kakaščík.

"Pôvodne chceli pristáť priamo na letisku v Piešťanoch, ale to nie je možné, nakoľko na letiskovej ploche bude parkovisko pre návštevníkov festivalu." Z letiska v Bratislave ich na letisko v Piešťanoch teda pravdepodobne prevezie vrtuľník.

Fanúšikovia tejto britskej legendy sa naozaj majú na čo tešiť. "Iron Maiden odohrá na festivale plnohodnotný koncert, nebude to žiaden festivalový výcuc," sľubuje Kakaščík. Zoznam skladieb síce ešte k dispozícii nie je, no v repertoári určite nebudú chýbať hity ako Run to the Hills, The number of the beast, Children of the Damned či Hallowed be thy name. Viac informácií nájdete v priloženom videu. A...Vidíme sa na TopFeste.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie