Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Novinka legendy. Bon Jovi - What about now
Zdielať na
Hudba

Novinka legendy. Bon Jovi - What about now

Dvanásť skvelých piesní na tomto albume potešia všetkých ktorí milujú alebo milovali tých Bon Jovi, ktorí dokázali rozvášniť davy. Album What about now dokazuje, že páni, hoci už majú pár krížikov na svojich chrbátoch, stále nepatria do starého železa.

Aj keď to staré železo nemusí byť až také zlé. Nový album What about now v mnohom pripomína staré albumy tejto legendárnej americkej rockovej kapely.

V minulých rokoch sa približovali svojou tvorbou skôr k popu, no nový album ich vrátil tam, kde znejú najlepšie - v rocku.

Živelný, elektrizujúci, hlasný, energický... jednoducho rockový. Taký je tento hudobný počin, ktorí Jon s kamarátmi zo skupiny nahrali. Dvanásť piesní na albume má veľmi zaujímavé názvy, napríklad Because we can, That´s what the water made me či Room at the end of the world, no keď si ich vypočujete, pochopíte. Tento album je akýmsi odkazom... odkazom, že Bon Jovi našli odpoveď na to, čo teraz... čo, to nech si domyslí každý sám.

Rockové vypalováky na albume striedajú, ako inak, rockové balady, no vo vyváženom pomere a veľmi múdro uložené za sebou. Ak si teda chcete vypočuť dobrý album, dobrej kapely, ktoré už má čo to za sebou a zdá sa, že aj veľa pred sebou, mali by ste siahnuť práve po What about now.

Malú ukážku si môžete vypočuť v priloženom videu, no je to iba čriepok z toho, čo sa na albume nachádza. Veď skúste sami.

Vydáva Universal music

Track list

01. Because We Can
02. I'm With You
03. What About Now
04. Pictures of You
05. Amen
06. That’s What the Water Made Me
07. What’s Left of Me
08. Army of One
09. Thick as Thieves
10. Beautiful World
11. Room at the End of the World
12. The Fighter

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie