Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Desmod šokuje! Na koncert si pozve striptérky
Zdielať na
Hudba

Desmod šokuje! Na koncert si pozve striptérky

Vyrastali s ich hudbou, spievali si ich pesničky, vedia ich dokonca aj zahrať a teraz sa s nimi aj stretnú tvárou v tvár. Skupina Desmod si zahrá na tom istom pódiu ako Iron Maiden a dokonca tesne pred ich vystúpením! Desmoďaci chystajú ešte jedno prekvapenie.

Desmoďáci sa už na tento festival tvrdo pripravujú, pretože patrí k ich obľúbeným. "Áno, už pripravujeme playlist, čo by sme tam chceli zahrať a hlavne sa veľmi tešíme, lebo tam príde skupina Iron Maiden, to bola kapela na ktorej sme vyrastali," opisuje Kuly.

Tak ako iné slovenské skupiny, aj Desmoďáci si dávajú na TopFestovskom programe veľmi záležať a pripravujú aj zopár špecialitiek. "Nejaké pesničky, chystáme nejaké vsuvky do tých pesničiek a čo chystáme ešte špeciálne?....Že holé striptérky chystáme," dodáva bubeník Ján Škorec.

Tento spontánny nápad sa na pár sekúnd zapáčil aj Kulymu... "To by nebolo zlé, nie? Že by nejaké go-go tanečnice tam vyleteli, ale aspoň 20," dodáva Kuly. "Tak môžeš vyhlásiť konkurz," navrhuje bubeník. "Ne, ne ne ne, to radšej nie," pokračuje Kuly.

Spevák sa totiž obáva, že by sa diváci pozerali iba na slečny a ich hudobné a spevácke umenie by sa potlesku nedočkalo. A to by bola škoda, keď tak intenzívne cvičia! Desmoďáci budú hrať dokonca na tom istom pódiu ako Iron Maiden  a tesne pred nimi. To je skutočne veľká pocta a záväzok zároveň.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie