Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
ZÁZNAM. P!nk (34) dokáže viac, pozrite sa
Zdielať na
Hudba

ZÁZNAM. P!nk (34) dokáže viac, pozrite sa

Má 34 rokov, manžela, dcéru a kariéru, o akej sa mnohým speváčkam iba sníva. Speváčka P!nk však dokáže omnoho viac ako iba spievať. Dokázala to aj na štvrtkovom koncerte vo Viedni, na ktorom bol zo Slovensk exkluzívne iba TopStar.

Do posledného miesta naplnená viedenská Stadthalle čakala na speváčku takmer dve hodiny. No keď sa šou konečne začala, čakanie jej všetci fanúšikovia odpustili.

P!nk v súčasnosti križuje Európu v rámci svojho turné  najnovšiemu albumu s veľavravným názvom The truth about love (Pravda o láske). Tak ako jej predchádzajúce turné, aj toto by sa pokojne mohlo pýšiť prívlastkom "výnimočné".

Matka malej Willow počas neho denno-denne dokazuje, že si trúfa na omnoho viac ako jej iné spevácke kolegyne. Ona totiž na pódiu nie len spieva, ale aj predvádza kaskadérske kúsky, aké by mohli byť súčasťou programu svetoznámeho cirkusu Cirque de soleil. 

Mrštná speváčka odštartovala svoj koncert zavesená na elastických lanách a hompáľajúc sa vo vzduchu odspievala hit Raise your glass. Ďalšie nebezpečné číslo vo vzduchu nasledovalo pri skladbe Try a vzdušnú akrobaciu speváčka doplnila ukážkami silovej akrobacie, totožnej s tou, akú predvádza vo videoklipe k tejto piesni. Dych všetkým divákom v sále sa tajil pri piesni Sober z predchádzajúceho albumu. P!nk, spolu s ďalšími akrobatmi, sa počas nej vešali na obrovskú kovovú konštrukciu v tvare gule a to bez akéhokoľvek istenia.

No nie len akrobacia je jej doménou. Piesne nasledovali hneď za sebou a speváčka mala počas koncertu iba dve kratučké prestávky na prezlečenie sa. Rýchle skladby striedala s pomalými a v zozname skladieb boli nové i staršie i veľmi staré hity. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie