Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Partlová (28) a Cmorik (33) sa radi a často hádajú
Zdielať na
Hudba

Partlová (28) a Cmorik (33) sa radi a často hádajú

Herečka Mirka Partlová a spevák Peter Cmorik tvoria pár už nejaký ten piatok. Za ten čas, čo sú spolu, sa snažili naučiť robiť kompromisy, čo nie je vždy najľahšia úloha. No aj do ich vzťahu sa niekedy pripletie nedorozumenie a hádka je na svete.

Človek by si myslel, že Mirka a Peter sa nevedia ani pohádať, ale veru vedia. "Ale áno, sme sme obaja barani, sme Taliani," vraví herečka. Vraj sa občas pohádajú aj pre obyčajné maličkosti.

Mirka je zrejme jedna z mála žien, ktorá si prizná, že je typická žena a dni typu raz hore a raz dole, neobchádzajú ani ju. "Ja som strašne náladová, u mňa sa nálada zmení zo sekundy na sekundu," vraví.

Paradoxne kvôli pracovnej zaneprázdnenosti sa nehádajú, zrejme preto, že na to nemajú ani čas. "My sme radi, keď sme zapriahnutí do práce, keď nás motivuje a baví, takže je to úplne v poriadku," hovorí ďalej Mirka.

Mirka hrá v dennom seriáli a po večeroch v divadle. No a keď nehrá, tak skúša. "Je to individuálne. Raz sme spolu celý deň, niekedy sa vôbec nevidíme, ako kedy," dodáva.

Sú spolu šťastní už rok, Mirka už mamičkou je, ale iba seriálovou. Takúto úlohu si v živote neplánuje. "To sa nedá naplánovať. Keď to príde, tak to príde," hovorí. Prominentný párik zatiaľ neplánuje ani svadbu a netlačí ich do toho ani rodina a okolie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie