Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka Marcela Molnárová (47): Mlieko je jej nepriateľ!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Marcela Molnárová (47): Mlieko je jej nepriateľ!

Zdroj: SITA

V minulosti ho pila na hektolitre, dnes však hrdlom sympatickej blondínky Marcely Molnárovej neprejde ani glg, ba ani len malilinký gĺčik mlieka. Zistila totiž, že jej zdraviu pitie bieleho nápoja z kravského vemena vôbec neprospieva. Čo jej spôsobuje?

Sú to už dlhé roky, čo jeho chuť cítila na jazyku naposledy. Reč je o mlieku, ktoré úspešná speváčka Marcela Molnárová musela razom vyradiť zo svojho nápojového lístka.

„Veľmi sa mi kazili zuby. Mala som s nimi poriadne trampoty. Známi mi poradili, že mám prestať piť mlieko a to vraj pomôže,“ tvrdí blondínka. Tá, aj napriek tomu, že navonok má žiarivý úsmev a nikto by ani len na sekundu nezaváhal, že má zdravé zuby, si so svojimi zubami odtrpela svoje.

„Zuby mi trhali, vŕtali, dokonca som mala aj rôzne zápaly v oblasti ústnej dutiny, zlomený zub, no, je toho veľa,“ vzdychla si. Odkedy však mierne upravila svoje stravovacie návyky, problémy s chrupom ústúpili, a to výrazne.

Neviem, či to spolu naozaj nejako súvisí, ale dúfam, že to skončilo, pretože som naozaj prestala piť mlieko, čo tvrdia, že zakysluje organizmus a nepijem ani kávu, ktorá vraj škodí zubom a aj žalúdku, takže dúfam, že teraz bude dobre a hlavne, mám dobrého zubára,“ doširoka sa usmeje Marcela, ktorá už verejne priznala aj to, že jej predný ľavý zub, nie je pravý.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie