Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krásky v plavkách. Takto si užili missky deň po finále
Zdielať na
Hudba

Krásky v plavkách. Takto si užili missky deň po finále

Prípravy na finálový večer dal najkrajším slovenským dievčatám poriadne zabrať. A tak sa rozhodli zrelaxovať v hoteli neďaleko Bratislavy.

Hŕba misskovských povinností, popritom škola, ktorú dievčatá zameškali a ešte nejaké tie večierky. Po všetkých stresoch prišiel konečne čas na oddych. Hotel Zochova Chata sa na pár hodín stal rajom pre tri najúspešnejšie miss roku 2013.

Stať sa zo dňa na deň najkrajšou Slovenkou má teda rozhodne svoje výhody. Napríklad čľapkať sa v bazéne a užívať si sauny a masáže. "No zatiaľ to tak nebývalo, ale ja by som sa neurazila, keby to tak bolo," hovorí s úsmevom Karolína Chomisteková.

Za niečím takýmto mali ale dievčatá dlhú cestu. Štyri mesiace driny a poniektoré dokonca i odriekania. "Schudla som 8 kíl, ale nie je to vidieť," hovorí Nikoleta Duchoňová, 1. vicemiss.

Poniektorí prirovnali prípravu na prestížnu súťaž krásy k vojenskému výcviku. Dievčatá si však pôsobenie pred miss iba pochvaľujú. "Bolo to super, v podstate celé tie 4 mesiace a rada na to spomínam," dodáva Luciána Čvirková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie