Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
EXKLUZÍVNE! Molnárová v strachu o dcérku (47): Desivý úraz hlavy!
Zdielať na
Hudba

EXKLUZÍVNE! Molnárová v strachu o dcérku (47): Desivý úraz hlavy!

Zdroj: SITA

Vyľakaná ako nikdy! Taká bola speváčka Marcela Molnárová vo chvíli, keď sa stalo niečo, čo vyzeralo hrôzostrašne - dcérku Sofinku krátko po tom, čo ju kopol do hlavy spolužiak. Čo sa presne stalo?

"Keď som zbadala,akú veľkú modrinu má na hlave a ako je strašne opuchnutá, bol to ten najhorší pohľad v mojom živote. Srdce mi tĺklo ako nikdy," opisuje talentovaná speváčka moment, keď prišla za dcérou do školy vo chvíli, keď ju práve ošetrovali záchranári, pretože dostala od spolužiaka kopačkou do hlavy.

"Najskôr sme si mysleli, že to bolo naschvál, ale nebolo. Išlo i nešťastnú náhodu," tvrdí. Malá pacientka je už, našťastie, v poriadku. Mamička ju pre istotu vzala ešte do nemocnice na bratislavských Kramároch, aby jej spravili snímok hlavy. Lekári mali podozrenie, že lebka by mohla byť prasknutá, ale, nebola. 

Aj keď ju hlavička ešte pobolieva, je mimo ohrozenia života a nemá žiadne vážne komplikácie. Spolužiak sa jej už ospravedlnil a pomaly sa na nepríjemnú udalosť zabúda.

"Deti sú už raz také. Nedávajú pozor a nepredpokladajú, čo sa môže a čo nemôže stať. Teraz na to doplatila moja Sofinka, čo už? Hlavne, že je už všetko v poriadku," vydýchla si Marcela, ktorá v týchto dňoch pôjde s dcérkou na kontrolu a ich život sa vráti opäť do starých koľají. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie