Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Partlová (28) si robí vodičák. Na motorku
Zdielať na
Hudba

Herečka Partlová (28) si robí vodičák. Na motorku

Peter Cmorík a Mirka Partlová tvoria pár už nejaký ten čas. To, že je Peter maniak na motorky tiež nie je tajomstvom, no to, že tomuto šialenstvu podľahne aj herečka, nečakal nikto...

"Ešte som nezačala, ale myslím, že mi to pôjde dobre, mám dobré základy," hovorí herečka. Nielen základy, ale aj učiteľa. I keď jeho motorka nie je pre herečku tou pravou.

"Na mňa je nebezpečná jeho motorka.  Peťo má vysokú motorku, takže ja sa tak pomaličky učím," pokračuje Partlová. Mirka, hlavne pomaly. Pred jedenástimi rokmi sa nevinná jazda na skútri pre vtedy 17-ročnú herečku stala nočnou morou a v médiách bolo okolo nehody Mirky a Ibrahima Maigu ešte veľa otáznikov.

"Jazdila som na motorke, keď som bola mladá a hlúpa, teraz už som snáď veľká a rozumná. Sa mi to páči, sadneš na motorku, mne sa páči ten štýl, máš slobodu a ideš kam chceš. Je to krásny pocit," opisuje.

A na akú mašinu Mirka sadne, tentoraz už aj s vodičákom? "Ja som taká čoprikova, ako by som to slušne povedala, bafkajúca si po ceste," dodáva s úsmevom herečka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie