Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Madonna (54), Moore (50), Spears (31). Spája ich jeden muž!
Zdielať na
Hudba

Madonna (54), Moore (50), Spears (31). Spája ich jeden muž!

Speváčka Madonna sa už trinásť rokov venuje židovskému mystickému učeniu Kabala. Jej učiteľ, Yehuda Berg, ktorý je pre kabalistov najvyšším duchovným, plánuje návštevu Slovenska. Televízii JOJ pred cestou poskytol exkluzívny rozhovor.

Yehuda Berg má nasledovníkov po celom svete. Židovský mystik prevzal žezlo po svojom otcovi a ten od svojich predkov.V minulosti patrila kabala medzi tajné učenia. Dnes má státisíce sympatizantov. Až 80 z nich tvoria práve katolíci.

Duchovná organizácia, ktorá  učí princípy židovského mysticizmu, je veľmi populárna medzi celebritami. Najznámejšou kabalistkou na svete je speváčka Madonna. "Madonna prišla sama od seba. Jednoducho jedného dňa vkročila do nášho centra. Stále je moja žiačka. Behá po celom svete. Momentálne je v New Yorku," vraví Yehuda Berg. 

Žiakov kabaly spoznáte aj podľa červeného náramku na ľavej ruke. Podľa výkladu má červená šnúrka nositeľa chrániť od zlej energie a karmy. Na ruke ju nosí aj Britney Spears, Demi Moore a mnoho ďalších hviezd.

Kabala je prístupná komukoľvek, bez ohľadu na náboženstvo, rasu, vek či pohlavie. Yehuda Berg napísal desiatky kníh a svoje posolstvo hlása po celom svete. "Chystám sa na Slovensko. Mám dobrých kamarátov v Bratislave," vraví.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Maroš Kočan

Zdielať na

Najčítanejšie