Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Skladateľ Hapka (68) skončil na psychiatrii!
Zdielať na
Hudba

Skladateľ Hapka (68) skončil na psychiatrii!

Zdroj: ISIFA

Český hudobný skladateľ Petr Hapka sa lieči v pražskej psychiatrickej liečebni Bohnice. Vyvrcholili tak jeho dlhodobé zdravotné problémy. Hapka totiž trpí dedičnou chorobou mozgu, na čo užíva lieky.

Tie do istého času pomáhali, no podľa susedov hudobník už dlho pôsobí zmätene a dokonca boli svedkami toho, že nevedel trafiť domov.

Podľa novín Blesk sa zdravotný stav Petra Hapku výrazne zhoršil po nedávnej operácii bedrového kĺbu. Zdroj z pražskej Ústrednej vojenskej nemocnice tvrdí, že mu uškodila narkóza.

"Pán Hapka po prebudení nikoho nespoznával. Tiež sa začal správať agresívne a napadol personál," opísal svedok. Z nemocnice teda 68-ročný skladateľ putoval priamo do Bohníc. Lekári údajne majú podozrenie na Alzheimerovu chorobu a momentálne čakajú na výsledky príslušných testov.

Petr Hapka je známy ako autor hudby k textom Michala Horáčka. Ich hity ako Levandulová; Dívám se, dívám; S cizí ženou v cizím pokoji či Štěstí je krásná věc si zaspievali hviezdy ako Hana Hegerová, Lucie Bílá a Michael Kocáb.

Má sedem detí s viacerými ženami, pričom len vo februári sa rozišiel s 20-ročnou študentkou Kateřinou Klepišovou.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Blesk

Zdielať na

Najčítanejšie