Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
RECENZIA CD: Tina - Best of
Zdielať na
Hudba

RECENZIA CD: Tina - Best of

Je z nej čerstvá mamička a kedy sa vráti do bujných vôd šoubiznisu zatiaľ nevedno. Speváčka Tina sa však snaží udržať stále v hre a tak ešte počas tehotenstva pripravila pre svojich fanúšikov album, ktorý je výberom jej skladieb.

Album sa honosne pýši označením Best of... no či je to naozaj tak, to je na posúdení každého poslucháča. Tina má vo svojom portfóliu štyri sólové albumy a mnoho rôznych hosťovaní na albumoch iných, zväčša mužských, interpretov.

Na albume Best of... sa tak objavujú single zo všetkých štyroch albumov a ako bonusy pridala práve niekoľko hosťovačiek - dva bonusy sú z Rytmusovho albumu, jeden od rapera Veca a štvrtú so skupinou H16. To sú asi najlepšie skladby na albume.

Samozrejme, nechýba tu ani hit Príbeh, ktorý naspievala spolu s Rymusom, či jej asi najstarší singel Ty tiež. Paradoxne najviac piesní je na albume z jej posledného albumu S.E.X.Y., ktorý vyšiel v roku 2011.

Tina je bezpochyby skvelá speváčka. Jej príjemne zafarbený hlas, prejav, spev i texty majú rozhodne čosi do seba. Či už ale nastal čas vydávať výberovku, to je otázne. Fanúšikov by možno viac potešila nejaká tá novinka. Tento album je však pekným zberateľským kúskom. Ukážky nájdete v priloženom videu.

Vydáva EMI

ZOZNAM SKLADIEB:
01. Viem, že povieš áno 
02. Prvýkrát
03. Príbeh feat Rytmus
04. Si sám
05. Sexxy feat Ego
06. Blízko teba 
07. Kým ty spíš
08. Mám ťa v hlave feat Tomi 
09. Chápeš 
10. Waiting feat Tomi 
11. Sometimes 
12. Hudba
13. Ty tiež

BONUSY:
14. Rytmus – Musíš mať nádej 
15. Rytmus – Všetko má svoj koniec 
16. Vec – Bez teba 
17. H16 – Poď so mnou von

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

 Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie