Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
FOTOGALÉRIA. Rihanna (25) a polonahé fotky? Mama jej vynadala
Zdielať na
Hudba

FOTOGALÉRIA. Rihanna (25) a polonahé fotky? Mama jej vynadala

Zdroj: ISIFA

Barbadoská speváčka Rihanna prezradila, že svoju mamu nahnevala polonahými fotografiami. Monica Fenty totiž na internete našla zábery, na ktorých má 25-ročná hviezda oblečenú len podprsenku, popíja víno a fajčí cigaretu.

“Nebojím sa nikoho na svete okrem mojej mamy,“ uviedla speváčka a opísala telefonát, ktorý s matkou absolvovala, keď našla spomínané fotky. “Úplne na mňa vybehla a ja som sa hanbila. Cítila som sa, ako keby mi v škole niekto vynadal pred celou triedou. Totálne ma to ponížilo,“ vysvetlila.

Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten po prvý raz dobyla až so siedmym albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani v novembri.

K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou šiestich cien Grammy, osemnástich Billboard Music Awards, šiestich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne, keď vo filme Bojová loď (2012) stvárnila vojačku Raikes.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie