Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Demi Lovato (20) má nevlastnú sestru. Spoznala ju nedávno
Zdielať na
Hudba

Demi Lovato (20) má nevlastnú sestru. Spoznala ju nedávno

Zdroj: ISIFA

Americká speváčka Demi Lovato zistila, že má nevlastnú staršiu sestru. Ako prezradila rozhlasovej stanici WBLI, je to tridsiatnička a po prvý raz sa s ňou rozprávala len nedávno.

"Spýtala som sa jej: 'Prečo si sa mi nikdy neozvala?'. Ona na to odpovedala: 'Nikdy som nechcela, aby si si myslela, že niečo od teba chcem,'" opísala 20-ročná speváčka.

"Povedala som si, že to je skvelé. Takže mám vlastne tri sestry," dodala. Odmietla sa však vyjadriť k tomu, či ešte chodí s hercom Wilmerom Valderramom. Ako sama povedala, súkromný život považuje za "posvätný".

Demi Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala tri štúdiové albumy - Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009) a Unbroken (2011), pričom prvý z nich sa dostal na dvojku, druhý na jednotku a tretí na štvorku amerického albumového rebríčka Billboard 200.

V čase od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, maniodepresívnu psychózu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí. Porotkyňa druhej série americkej verzie súťaže The X Factor v súčasnosti pracuje na štvrtom štúdiovom albume.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie