Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lady Gaga (26) pod nožom! Operácia sa podarila - pacientka...
Zdielať na
Hudba

Lady Gaga (26) pod nožom! Operácia sa podarila - pacientka...

... prežila. No samozrejme, ako inak to mohlo dopadnúť? ;-) O čo vlastne išlo? Bedrový kĺb ju zradil, dievčatko naše ľúbezné, tvorivé...

Pozrite sa, buďme k sebe úprimní - ak by nešlo o Lady Gaga (26), ale o Jožka Mrkvičku z Hornej Maríkovej, asi by sa o neho pri takomto zákroku nestrachovala ani vlastná rodina. Ale keďže Jožko Mrkvička z Hornej Maríkovej je oukej a pod skalpel si ľahla hudobná diva, o ktorej môžete povedať čokoľvek len nie to, že ju nepoznáte, samozrejme toho boli hneď plné noviny.

Lady Gaga operovali v stredu potom, ako zistili, že ten zapálený kĺb sa len tak nejakými studenými obkladmi a pokojovým režimom sám od seba neuzdraví.

Samozrejme, Lady si neľahla pod nôž len takým nejakým mastičkárom zo zapadákova v Texase, do tela jej zarezal špičkový chirurg - špecialista na športové zranenia. Ten sa aj nechal počuť, že tieto problémy sú pomerne časté u ľudí jej veku, podstupujúcich podobnú záťaž, ako ona.

Suma sumárum, Lady je v poriadku a Gaga tiež, teraz sa len potrebuje trošku zotaviť no a medzičasom samozrejme využije chvíle ne-koncertovania a ne-nahrávania na zlepšenie imidžu. Už pomaličky začína rozhlasovať, ako počas cesty na operačnú sálu myslela na svojich fanúšikov, na spoločné chvíle, na blablabla, blabla - skrátka robí všetko to, čo celebrite prináleží a čo sa od nej čaká.

Kto sa s nami staví, že túto svoju skúsenosť využije pri tvorbe najnovšieho albumu, ktorý pôjde poriadne na dračku, hm? :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie