Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Speváčka Rihanna (24) dostala na Valentína kyticu konope
Zdielať na
Hudba

Speváčka Rihanna (24) dostala na Valentína kyticu konope

Zdroj: SITA

Barbadoská speváčka Rihanna sa prostredníctvom Instagramu pochválila neobvyklým valentínskym darčekom. Niekto jej totiž daroval konope naaranžované do kytice.

"Ruže sú zelené! Niekto vie, ako ma potešiť!" napísala k fotografii. Speváčka, ktorá sa netají fajčením marihuany, však neprezradila, od koho darček dostala. Je však možné, že ju obdaroval jej priateľ Chris Brown.

Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do Spojených štátov amerických presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2005 uzrela svetlo sveta jej prvá štúdiovka Music Of The Sun, s ktorou sa rovnako ako s ďalšími šiestimi prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200.

Ten po prvý raz dobyla až so siedmym štúdiovým albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani v novembri. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop the Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M, We Found Love či Where Have You Been. Rihanna je držiteľkou šiestich cien Grammy, osemnástich Billboard Music Awards, šiestich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení.

Dovedna predala vyše 25 miliónov albumov a podľa magazínu Time patrí medzi najvplyvnejších ľudí na svete. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne, vo filme Bojová loď (2012) stvárnila vojačku Raikes. V súčasnosti opäť randí so spevákom Chrisom Brownom, ktorý na ňu v roku 2009 fyzicky zaútočil.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie